Juventus je stari - novi šampion Italije!

Autor:

Sport

26.07.2020

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Torinski Juventus ponovo je šampion Italije!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Juventus - Sampdorija

Stara dama je u 36. kolu Serije A savladala Sampdoriju sa 2:0 i došla je do devete uzastopne titule prvaka, a ukupno 36. u istoriji.

Mučio se Juventus dugo protiv gostiju. Nije im ništa išlo od ruke u prvom poluvremenu u kojem su ostali bez Danila i Dibale koji su se povredili.

Ipak, na odmor Bjankoneri odlaze vođstvom od 1:0. U šestom minutu nadoknade Miralem Pjanić sjajno izbacuje odbranu Sampdorije iz slobodnog udarca, dodaje loptu do Kristijana Ronalda, a ovaj pogađa za 1:0.

U nastavku je Juve krenuo da reši sve. Stvarali su šanse, a trenutak koji je odlučio meč stigao je u 67. minutiu. Ronaldo šutira, golman gostiju brani, a na pravom mestu je Bernardeši za 2:0.

Potom je Sampdorija ostala i sa igračem manje. Torsbi je isključen, ali je Sampdorija bila opasna i sa 10 igrača. Stvorili su opasne situacije pred golom, ali nisu uspeli da postignu gol.

Ostalo je do kraja 2:0, iako je Ronaldo u 89. minutu imao priliku da postigne treći gol, ali promašio je penal.

Juventus je  tako proslavio svoju 35 -tu titulu prvaka, a devetu uzastopnu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading