Za Kraljevski klub važe posebna pravila i u Engleskoj

Autor:

Sport

26.07.2020

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos 14-dnevnom karantinu za ostale građane Španije koji dolaze u Englesku, Real će nesmetano odigrati revanš sa Mančester sitijem 7. avgusta

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Reala

Nakon što je u petak Španiju pogodio novi veliki talas pandemije sa preko 2.500 inficiranih, Velika Britanija je uvela ponovni 14-dnevni karantin za tu zemlju.

Real Madrid treba da odigra revanš osmine finala Lige šampiona u Mančesteru, nakon što je na "Bernabeu" izgubio 2:1. Problem organizacije bio je nepremostiv, morala je da interveniše Vlada na čelu sa Borisom Džonsonom.

"Skaj" je objavio da će Kraljevski klub biti izuzetak i da će moći da na "Etihadu" 7. avgusta odigraju revanš.

Doduše, odluka Vlade je i bila očekivana, jer je odavno Britanija predvidela takve scenarije, pa je imala propozicije za vrhunski sport, fudbal i Formulu 1, kao izuzetke od opštih pravila. 

Ta odluka je dobra za Real, pošto "merengesi" nisu želeli da prihvate odigravanje koje bi im oduzelo dve nedelje rada, pa se pominjala kao opcija i organizovanje revanša u Portugalu.

Ipak, Mančester siti će imati prednost svog terena, ali bez publike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading