DOBRO PROTRLJAJTE OČI: Poražavajuće za šampiona, Sadik REŠETA skoro kao TRIO Zvezde u špicu!

Autor:

Sport

26.07.2020

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Statistika je neumoljiva.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik u dresu Partizana

Napadači Crvene zvezde nimalo nisu bili ubedljivi u minulom izdanju Superlige Srbije. Odavno se nije dogodilo da crveno-beli nemaju špica u vrhu liste strelaca, a njihov trio u napadu činili su Milan Pavkov, Ričmond Boaći i Tomane.

Njih trojica zajedno postigli su ukupno 13 golova, a samo je nigerijski centarfor iz redova "večitog rivala" Umar Sadik tresao mreže u 12 navrata.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov i Ričmond Boaći

Još bizarniji podatak je da su trojica golgetera srpskog šampiona postigla manje pogodaka od najboljih strelaca TSC-a, Javora i niškog Radničkog. Petković je za Ivanjičane pogađao 16 puta, dok je četu Zoltana Saba prevodio brutalan tandem Nikola Lukić/Vladimir Silađi koji je kombinovano postigao čak 32 prvenstvena gola. Stefan Mihajlović, vođa navale "Meraklija", bio je strelac u 15 navrata.

Zvezdini špicevi se nisu istakli ni po asistencijama (ukupno osam), pa se dovođenje Andersona Silve iz Familikaa nameće kao imperativ pred kvalifikacije za Ligu šampiona.

SUPERLIGA

Pavkov: 20 utakmica, 7 golova, 3 asistencije

Tomane: 18 utakmica, 5 golova, 4 asistencije

Boaći: 10 utakmica, 1 gol, 1 asistencija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pedja 68

26.07.2020 12:02

Pa je zato je Partizan uzeo titulu!?