GATUZO OHRABRIO NAVIJAČE BARSE: Sa ovakvom igrom nemamo šta da tražimo

Autor:

Sport

25.07.2020

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Napolija Đenaro Gatuzo bio je vrlo samokritičan u pogledu kvaliteta svog tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đenaro Gatuzo

Barselona se vratila sa zaključavanja zbog pandemije COVID-19 na najgori način: odigrala je samo tri dobre utakmice, zatim pokazala svoju najbolju stranu i izgubila vođstvo u Španiji, pa je titula na kraju otišla Real Madridu.

I sam Lionel Mesi je nakon poraza od Osasune uveravao da ovako više ne ide i da će ekipa teško i protiv Napolija pobediti ukoliko se nešto ne promeni u igri.

Đenaro Gatuso, trener italijanskog kluba, koji će pokušati da eliminiše Barsu u osmini finala Lige šampiona, dao je nadu navijačima Katalonaca.

 - Ako nastavimo ovako, sa takvim stavom i ovom igrom, jedino u šta vas mogu uveriti je da Barsu nećemo ni umoriti u Ligi šampiona - rekao je Gatuzo nakon poraza od Parme.

Napoli je ranije osvojio Kup, pa će svakako igrati Evropsku ligu, a u Ligu šampiona naredne sezone mogao bi da se plasira samo u slučaju da je i osvoji.

 - Ovo nije najbolje vreme za nas. Stvaramo prilike, ali ne dajemo golove. To nam se dešava već nekoliko puta i imamo dosta problema. Želimo da napredujemo u ligi, pa ćemo onda o Ligi šampiona, ali je jasno da nešto moramo preduzeti da se poboljšamo - zaključio je Gatuzo.

Prvi meč Napolija i Barselone je završen rezultatom 1:1, a revanš se igra 8. avgusta na Nou Kampu. Pobednik će u četvrtfinalu 14. avgusta igrati sa pobednikom meča Čelzi - Bajern. Bavarci imaju 3:0 nakon prvog meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading