EDIN DŽEKO OVAKVE MUKE NIKAD NIJE IMAO: Šta izabrati?

Autor:

Sport

25.07.2020

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edin Džeko je i sa 34 godine bez ikakve dileme jedan od najboljih napadača Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Edin Džeko

Džeko igra zaista fantastično u dresu Rome, nosi tim na svojim leđima, a sve češće se u poslednje vreme spominje njegov odlazak iz kluba.

Povezuje se Edin sa velikanima italijanskog fudbala. Inter je najviše zagrizao za njega, Milan ga takođe vidi u svom timu, a spominju se još Napoli i Juventus.

Naravno, Roma je trenutno prioritet za Džeku. Oni ga nemaju nameru tek tako prodati i to će se desiti samo ako ne uspeju da naprave ostale planirane transfere.

A ako Roma na kraju odluči da se ipak reši usluga napadača, on neće imati nimalo lak izbor novog kluba. Sve sami velikani stoje u redu za njegovim uslugama.

 

 

 

Ipak, ono što bi u slučaju odabira novog kluba moglo biti ključno je Liga šampiona. Edin sasvim sigurno želi da upiše još koji nastup i gol u elitnom takmičenju, pa bi u tom slučaju Napoli i Milan otpali iz konkurencije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Inter za sada pokazuje najviše interesa. Antonio Konte ga silno želi u svojim redovima, ali nudi mu se uloga zamene za Romelua Lukakua.

Džeko će imati težak izbor i ovakve muke verovatno nikada nije imao.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading