JOŠ NISU ŠAMPIONI: Juventus posle preokreta doživeo ŠOKANTAN poraz

Autor:

Sport

23.07.2020

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Udinezea savladali su posle preokreta Juventus sa 2:1 u ovkiru 35. kola Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Juventusa

Poraz "Stare dame" u Udinama znači i da će izabranici Mauricija Sarija morati da sačekaju na novi, deveti uzastopni Skudeto. Gosti su bolji rival, imali više pokušaja ka golu rivala, ali uzalud, domaći su odoleli, preokrenuli i napravili dodatni korak ka opstanku u eliti.

U prvom poluvremenu viđena je po jedna dobra prilika sa obe strane. Stara dama je pripretila preko Kristijana Ronalda, dok je svog golmana umalo savladao Danilo, ali je lopta posle njegove nespretne intervencije glavom završila na stativi Vojčeha Ščesnog. Gosti su do vođstva, ipak, stigli pred pauzu, pošto je lep pogodak iz daljine postigao mladi Matijs de Liht.

Nije mnogo trebalo domaćima da uzvrate. Samo sedam minuta igre u drugom poluvremenu bilo im je potrebno da stignu do izjednačenja. Ken Sema je sjajno centrirao, a na drugoj stativi loptu lepo dočekao Ilija Nestorovski i smestio je u mrežu poljskog golmana. Do kraja susreta Juventus je pokušavao da stigne do tri boda, koja bi značila i titulu, međutim, udarci Ronalda, Rabioa, Aleksa Sandra bili su neprecizni. To je sve kaznio Fofana u nadoknadi vremena i doneo veliki trijumf svojoj ekipi.

Naredni zicer da stignu do 9. uzastopnog, 36. ukupno Skudeta, igrači Juventusa će imati u nedelju, kada će dočekati Sampdoriju. Sa druge strane, Udineze nastavlja borbu za opstanak gostovanjem Kaljariju.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading