BATE kažnjen sa tri boda!

Autor: I. V.

Sport

24.10.2017

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Belorusije i rival Crvene zvezde u Ligi Evrope BATE Borisov ostao je bez tri boda koja mu je oduzela disciplinska komisja fudbalskog saveza te zemlje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači BATE Borisova

BATE je pre mesec dana razbio Slutsk sa 6:0, ali ta pobeda je poništena i utakmica registrovana službenim rezultatom u korist gostiju, jer golman Sergej Veremko nije smeo da se nađe u protokolu. Čuvar mreže odradio je suspenziju u prethodnom kolu, ali novčana kazna koju je trebalo da plati nije na vreme dospela na račun nacionalnog saveza. 

BATE je oduzimanjem bodova dospeo na treću poziciju iza Šahtjora iz Soligorska za kojim zaostaje pet bodova i iza Dinama iz Minska koji mu beži za dva boda. Aktuelni šampion Belorusije ima utakmicu manje od pomenutih timova i već danas imaće šansu da se vrati na drugo mesto. Šahtjor u poslednja četiri kola igra protiv Djepra, Naftana, Torpeda i Grodna i sve drži u svojim rukama. Ako momci iz Soligorska ne budu prosuli bodove u nekoj od narednih utakmica BATE će ostati bez titule posle 11 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading