Barselona i Mančester dogovaraju razmenu trojice igrača

Autor:

Sport

23.07.2020

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonski Sport tvrdi da Barselona pokušava da dogovori još jednu razmenu igrača ovog leta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Barse

Barselona je ranije sa italijanskim prvakom Juventusom dogovorila razmenu kojom je Miralem Pjanić stigao na Kamp Nou, a Artur otišao u Italiju. Sada Katalonci žele i razmenu igrača sa Mančester Sitijem.

Barselonin cilj je Eric Garsija, 19-godišnji štoper koji je pre tri godine napustio Barselonu i potpisao za Siti. Barsa sada želi da ga vrati, a pomaže joj i činjenica da Garsija želi da napusti Englesku jer je nezadovoljan statusom u klubu za koji je ove sezone odigrao 12 utakmica u ligi.

 
- Kontakti su počeli, ali još nije došlo do pregovora jer nijedan klub ne želi ništa da se dogovori pre nego što se završi ova sezona Lige šampiona. Poznato je tek da bi u razmenu mogli da budu uključeni i Barselonin Nelson Semedo i Sitijev Žoao Kancelo - piše Sport i tvrdi da iza ove razmene stoji agent Horge Mendes.

 

 

Mendes je agent i Semeda i Kancela i želi da za Semeda osigura bolji ugovor.  Kancelo nije uspeo da se prilagodi engleskom fudbalu i njemu traži novi klub.

 - Jasno je da bi Barselona pristala na ovu razmenu jer već dugo pokušava da vrati Garsiju, a i veruje kako bi se Kancelo odlično uklopio jer je ranije već sjajno igrao za Valensiju - dodaje Sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading