TEŽAK TEST ZA CRNO-BELE: Sadik i Asano za pobedu Partizana!

Autor:

Sport

22.07.2020

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana odigrali su treću prijateljsku utakmicu na letnjim pripremama, a protivnik na gradskom stadionu u Užicu bila je ekipa Zlatibora.

RepublikaFoto: FK Partizan
Upisao se u strelce... Takuma Asano

Novi član Linglong Superlige bio je do sada najbolji test za izabranike Sava Miloševića, a crno-beli su ga položili trijumfom od 2:1 (1:0).

Strelci za crno-bele bili su Umar Sadik u 31. i Takuma Asano u 53 minutu, a jedini gol za Zlatibor dao je Adama u 48. minutu.

Partzan je izašao na teren u sastavu: Popović – Lutovac, Miletić, Vitas, Urošević – Zdjelar, Natho – Čolić, Suma, Asano – Sadik.

Partizan je u 29. minutu pogodio stativu, tačnije, učinio je to Bibars Natho udarcem sa distance. Dva minuta kasnije ipak se zatresla mreža. Umar Sadik je poslao razoran udarac iz kaznenog prostora i nije ostavio golmanu šansu da odreaguje. Posle tri minuta igre u nastavku stiglo je izjednačenje, a doneo ga je Adama. Partizan je brzo uzvratio, već u 53. minutu. Takuma Asano je pobegao po krilu i precizno završio napad Partizana za 2:1.

U poslednjih pola sata videli smo tek poneki pokušaj sa distance, ali promene rezultata više nije bilo.

Trener Partizana Savo Milošević pre nekoliko dana je istakao da ga nerviraju pripremne utakmice, jer mu ne donose gotovo ništa. Nervozu je ispoljio i ovog puta, tako što je uputio oštre kritike prema glavnom sudiji Milošu Vitiću. Ušao je na teren, a saradnici su utrčali za njim da bi ga smirili. Zbog toga je Milošević dobio žuti karton.

RepublikaFoto: FK Partizan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading