IZA MATIĆA JE SJAJNA KARIJERA, ALI ZBOG NEČEG ĆE ZAUVEK ŽALITI: To je stalno u mojoj glavi!

Autor:

Sport

22.07.2020

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Matić je godinama jedan od najboljih srpskih fudbalera. Tokom karijere osvojio je skoro sve što se moglo osvojiti, ali ipak postoji nešto za čime sjajni vezista Junajteda žali.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

Matić je dao opširni intervju za Skaj sport u kojem je pričao o mnogim stvarima o svojoj bogatoj karijeri.

Dotakao se i svojih teških fudbalskih početaka, kada su ga odbila dva najveća srpska kluba, Crvena zvezda i Partizan. Kasnije je ista situacija bila i po dolasku u Čelsi, i to dva puta. Matić priznaje da ga trenuci nikada ne napuštaju.

- To je uvek u mojoj glavi. Nisam imao veoma lako detinjstvo. Ne mogu reći da sam imao probleme, ali zaista nije bilo lako, pogotovo kad sam kao dečak počeo da igram fudbal. U tim godinama ne prihvatate stvari na isti način kao kada steknete iskustvo - rekao je Matić.

Mančester junajted je procvetao od dolaska Bruna Fernandeša, a upravo je Matić taj kojem je zadatak da hrani loptama sjajnog Portugalca.

- On je sjajan igrač. Svi cenimo to što ga imamo u našem timu. Ima dosta kvaliteta u svojim nogama i donosi nešto više ekipi. U budućnosti će biti veoma važan fudbaler Mančester junajteda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bruno Fernandeš

Srpski vezista dotakao se i teškog poraza od Čelsija u polufinalu FA Kupa, koji je došao u lošem trenutku pošto Junajted očekuje meč sa Vest Hemom koji je veoma bitan za plasman u Ligu šampiona.

- Video sam saigrače posle meča sa Čelsijem. Bili su tužni i ljuti zbog poraza, ali očekujem da ekipa odreaguje. Siguran sam da ćemo dati sve od sebe za tri boda.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading