RUŠI STEREOTIPE: Ma, kakav transfer! Luka OTKRIO do kada OSTAJE u Realu!

Autor:

Sport

22.07.2020

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo zanima sve u Madridu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pozdrav Luke Jovića i Luke Modrića

Luka Modrić, vezista Real Madrida, potvrdio je da će ostati na "Santijago Bernabeu" bar do leta 2021. godine. Hrvat ističe da mu je želja da bude jedan od retkih igrača koji će završiti karijeru među "galaktikosima".

- Real je moja kuća, ali Real odlučuje što je najbolje za klub. Znam da se ovde vezni ili napadači retko zadrže do 35 godina. Ja sam uspeo i to mi nije poklonjeno, nego sam zaslužio radom i ponašanjem. Ukoliko Real proceni da više nisam taj, spreman sam i na tu neželjenu opciju. Ništa to ne bi promenilo moju emociju prema klubu. Iako, nadam se da ću srušiti i taj stereotip da se u Realu ne može dočekati kraj karijere u određenim godinama nakon 34. - 35. Jako sam se namučio da dođem do Reala, prošao sam svašta i neću se olako odreći tog statusa. Boriću se na terenu da zaslužim ostanak - izjavio je Modrić.

- Jedino je sigurno da ću u Realu igrati do leta 2021. godine - poentirao je iskusni vezista.

Modrić u septembru puni 35 godina, a pre Reala igrao je za Totenhem i Dinamo Zagreb. Za reprezentaciju Hrvatske odigrao je čak 127 utakmica, a postigao je i 16 pogodaka. Najbolji igrač sveta za 2018. godinu predvodio je "vatrene" do finala Svetskog šampionata u Rusiji, gde su poraženi od Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading