ON JE ZVEZDINA "ZLATNA KOKA": Račić puni kasu crveno-belih! Ako pređe u Porto, šampion Srbije dobija ENORMNU svotu novca

Autor:

Sport

22.07.2020

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Marakani prezadovoljni.

RepublikaFoto: Starsport
Uroš Račić u dresu Crvene zvezde

Fudbaler Valensije Uroš Račić polako privodi kraju sezonu provedenu na pozajmici u portugalskom Familikau, gde je bio jedan od najboljih igrača tima. Upravo zbog toga, tamošnji velikan Porto je zagrizao za snažnog vezistu i spreman je da "masno" plati "slepim miševima", a od toga bi se ovajdila i Crvena zvezda.

Naime, Valensija je svesna da je Račić na ceni posle sjajne sezone u nimalo lakoj portugalskoj ligi, pa je potencijalnim kupcima saopštila da njegova sloboda košta 20 miliona evra. Ozbiljnost Porta da dovede talentovanog vezistu se vidi i po tome što se dvostruki šampion Evrope nije povukao, već je spreman da odgovori tim zahtevima španskog kluba.

Sa druge strane, osim Valensiji, ovaj transfer bi mnogo doneo i Crvenoj zvezdi koja je Račića "slepim miševima" prodala pre dve godine za 2.200.000 evra, uz dodatnih 20% od naredne prodaje. Prema tome, ukoliko bi bivši mladi reprezentativac Srbije promenio sredinu i prešao na "Dragao" za pomenutih 20 miliona, šampionu Srbije bi na račun leglo 4.000.000 evropskih novčanica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading