ŠOK NA ZLATIBORU: Borac rutinski savladao Čuku!

Autor:

Sport

21.07.2020

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Borca pobedili su superligaša sa Banovog Brda 2:0 u pripremnoj utakmici na stadionu "Švajcarija" na Zlatiboru.

RepublikaFoto: FK Čukarički
Fudbaleri Čukaričkog

Bio je to četvrti meč fudbalera Čukaričkog na pripremama na Zlatiboru i prvi neuspeh. Posle remija sa Slogom iz Kraljeva (1:1) i pobeda nad Radničkim iz Kragujevca (3:1) i Krupom (2:1) usledio je neuspeh protiv Borca.

Tim iz Republike Srpske pokazao se kao nezgodan rival za učesnika kvalifikacija za Ligu Evrope. Golove za ekipu Borca postigli su Zakarić u 22. i Vranješ iz jedanaesterca u 59. minutu.

U 22. minutu, posle greške odbrane Čukaričkog, usledila je brza kontra Borca, Ziljkić je na nogama izdržao start Lukića, prosledio je loptu do Zakarića, koji je iz odlične pozicije savladao Belića – 0:1.

Borac je bio dominantan posle gola, a to je rezultiralo novom prilikom u 30. minutu. Kamenović nije imao mnogo izbora, kao poslednji igrač odbrane oborio je protivničkog napadača i zasluženo dobio crveni karton. S obzirom da se radi o prijateljskom meču, prema dogovoru dvojice trenera, dozvoljena je izmena, pa je umesto Kamenovića u igru ušao Drezgić.

Banjalučani su novu grešku Brđana iskoristili u 59. minutu. Drezgić je skrivio jedanaesterac, oborio je Vranješa, a upravo je ovaj igrač bio siguran sa bele tačke, iako se golman Petrović bacio u pravu stranu – 0:2.

Kako piše na sajtu Čukaričkog, trener Veselinović odmah je napravio "hokejašku" izmenu, u igru je uveo novih devet igrača. Međutim, rezultat se do kraja nije menjao.

Ekipe su igrale u sastavima:

ČUKARIČKI: Belić (od 46. Petrović), Ćirković (od 60. Stevanović), Ostojić (od 60. Šapić), Kamenović (od 30. Drezgić, od 60. Puškarić), Veličković (od 60. Tošić), Đorđević (od 60. Docić), Lukić (od 60. Kovač), Nikčević (od 23. Fratrović, od 46. Pantić), Eze (od 60. Savić), Terzić (od 60. Birmančević), Endijae (od 60. Rakonjac).

BORAC: Pavlović, Ćosić (od 46. Janičić), Dujaković, Milojević (od 46. Subić), Jovanović (od 88. Radulović), Brtan (od 89. Daglas), Danilović, Vranješ (od 88. Kajkut), Ziljkić (od 85. Crnov), Zakarić (od 85. Mamadu), Lukić (od 67. Marković).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading