NISU ZADOVOLJILI? Stanković vraća ČETVORICU sa priprema!

Autor:

Sport

21.07.2020

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde privode kraju pripremni period na Divčibarama. Sutra uveče će ekipa Dejana Stankovića otputovati u Staru Pazovu na završni deo letnjih priprema. U timu neće biti Ilije Babića, Alekse Matića, Stefana Mitrovića i Marka Lazetića koji su se vratili u Beograd.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Mladi igrači Zvezde

Pomenuta četvorica dobila su priliku da, pred očima Dejana Stankovića i njegovih pomoćnika, pokažu i dokažu da su jedni od najtalentovanijih. Međutim, pošto su šestorica fudbalera koji su bili zaraženi korona virusom ozdravili, broj igrača na treningu se automatski povećao pa je doneta odluka da se Zvezdini biseri vrate u Beograd daljim obavezama.

Ilija Babić, Aleksa Matić i Stefan Mitrović sledeće sezone provešće na kaljenju u Zvezdinom razvojnom timu Grafičar. Razlog više za ovaj potez su upravo brojni fudbaleri poput Veljka Nikolića, Marka Konatara, Strahinje Erakovća i Željka Gavrića, koji su prošli kroz razvojni period u Grafičaru i odličnim partijama zaslužili poziv u prvi tim Crvene zvezde.

Takođe, mladi napadač rođen 2004. godine Marko Lazetić, u sezoni koja je ispred nas, nosiće dres omladinske selekcije Crvene zvezde pod trenerskom palicom Marka Neđića. Lazetić je tako vraćen u tim za koji je prošle sezone postigao 12 golova u Kadetskoj ligi Srbije.Talentovani fudbaleri pokazali su na treninzima da su oni sigurna budućnost Crvene zvezde. Videlo se na terenu da su momci željni dokazivanja, tako da je na njima da još više rade kako bi ostvarili svoj san, a to je prvi tim Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
teodor

22.07.2020 07:17

Pa Savo je na pripreme poveo desetoricu mladih igraca od ukupno 28 njih! Sad evo Deki vraca sve momke za Bgd i to naprosto zacudjuje. Narocito ako se ima u vidu da su Zvezdini momci odusevili u Ligi sampiona mladih!?? O cemu se to radi? Da li to Zvezda po starom svom obicaju prodaje decu za sitnis jer nema vremena da razvija igrace za sebe a kupuje gotove igrace jer napada najvise ciljeve? Ne bi to ona mogla raditi da nema finansijsku potporu od drzave a Primer Partizana to bas potvrdjuje ali u obrnutom smislu. Drzava ga doslovno urnise a on shvata da mora sam da se snalazi i razvija igrace za sebe. Dugorocno gledano Partizan ima mnogo zdraviji pristup a Zvezdu to jednog dana, u jednom momentu moze da odvede u provaliju! Opet?! Da, opet!