OVO NIKO JOŠ NIJE URADIO: Maestralni Ronaldo ušao u istoriju

Autor:

Sport

21.07.2020

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan dokaz da je jedan od najboljih fudbalera ikada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Fudbaleri Juventusa savladali su u ponedeljak Lacio rezultatom 2:1 u derbiju 34. kola Serije A i tako stigli na korak od titule prvaka Italije, a utakmicu je obeležio Kristijano Ronaldo koji je sa dva gola presudio nebesko plavima.

Na taj način, Ronaldo se izjednačio na vrhu liste strelaca Serije A sa 30 golova, koliko je postigla i udarna igla Lacija Ćiro Imobile.

Ipak, to nije najbitnije što se tiče Portugalca, već činjenica da je na meču sa Rimljanima ušao u istoriju na drugi način. On je postao prvi igrač koji je došao do kote 50 u tri najjače lige na svetu, Premijer ligi Engleske, španskoj La Ligi i Seriji A.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3️⃣0️⃣ Serie A goals this season ?

A post shared by 433 (@433) on Jul 20, 2020 at 1:56pm PDT

Ronaldo je prvo granicu od 50 golova probio u Engleskoj gde je u dresu Mančester junajteda postigao 84 ligaška gola, potom je za Real Madrid u 311 navrata tresao mrežu rivala u nacionalnom šampionatu, dok je u ekipi "stare dame" sa dva jučerašnja gola stigao do kote 51.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading