(FOTO) MAMIĆ POKOPAO SPLIĆANE: Ispadate od malteških ribara, dotakli ste DNO!

Autor:

Sport

20.07.2020

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Mamić, alfa i omega zagrebačkog Dinama, osuo je žestoku paljbu po splitskom Hajduku.

Zdravko Mamić

Popularni "Bili" igraju katastrofalnu sezonu. Hrvatsko prvenstvo će završiti na petom mestu, u kupu su ipsali u osmini finala, dok ih je u kvalifikacijama za Ligu Evrope eliminisala malteška Gzira.

- Sinoć smo u nikad zanimljivijoj završnici Prve lige svedočili jednoj istorijskoj činjenici, koja me lično iz racionalnih razloga žalosti. Sinoć je jedan veliki hrvatski sportski brend HNK Hajduk iz Splita dotakao dno i zacementirao svoje 5. mesto na tabeli u ovoj sezoni – sezoni u kojoj su u Europi uspeli ispasti od malteških ribara i kuvara, od Gorice u osmini finala Kupa, te su kao krunu sezone uspeli dogurati do 5. mesta u ligi - napisao je Mamić na Fejsbuku.

Mamić se dotakao i finansija Hajduka, te neuspešnih rezultata u Evropi.

"Klub je to moralnih vertikala i sjajnih kvazi stručnjaka koji su drugima spremni suditi o svemu – od novinarstva do politike. Klub je to koji od grada koji ima gotovo pet puta manje stanovnika od Zagreba u poslednjih 10 godina dobio 450 miliona kuna, a nastup u grupnoj fazi evropskih takmičenja im je ređi od pojave Halejeve komete", dodao je on.

Mamić je zaključio da Hajduk ne bi mogao da igra ni kvalifikacije za Ligu Evrope, da nije Dinama, koji je najzaslužniji za visok koeficijent hrvatske lige.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading