LUDI PODACI IZ ŽIVOTA SRPSKOG NAPADAČA VEZANI ZA JEDAN BROJ: Jovićev život u znaku dvojke!

Autor:

Sport

20.07.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O turbulentnoj godini napadača Reala i reprezentacije Srbije Luki Joviću ispisane su stotine tekstova, ali njegov čitav život trenutno se okreće oko jednog broja, i to oko dvojke!

Luka Jović

Krenimo od osnovne biografske činjenice da nekadašnji fudbaler Crvene zvezde trenutno ima 22 godine. Sezonu u dresu "kraljevskog kluba" želeće što pre da zaboravi, ali ostaće upisano da je uoči poslednjeg kola Primere kraj njegovog imena u koloni koja označava broj golova stajao broj dva. Postigao ih je u ubedljivim pobedama protiv Leganjesa (5:0) i Osasune (4:1), tako da nisu mnogo doprineli osvajanju titule prvaka Španije, ali ostaće kao statistički podsetnik. Iako se nije mnogo naigrao fudbala, Jović je ove sezone obogatio CV sa dva trofeja.

LUDO ZALJUBLJEN

Pišu mu se Superkup Španije i titula nacionalnog prvaka u jednoj od zanimljivijih sezona na Pirinejima. Štaviše, u Superkupu se statistički najviše i naigrao jer je bio starter i protiv Valensije i protiv Atletiko Madrida. Time se završava priča o broju dva sa sportskog aspekta, a počinje ona mnogo zanimljivija, na privatnom planu, koja je mladu i vruću glavu srpskog fudbala mnogo koštala na profesionalnom planu.

Jović nije krio da je ludo zaljubljen u manekenku Sofiju Milošević, a njegovi potezi govorili su da je načisto odlepio za njom. Luka i Sofija sada čekaju prinovu, a mladom golgeteru to će biti drugo dete sa dve različite žene. Naime, pre nego što je uplovio u romansu sa Sofijom, Jović je iz veze sa Anđelom Manitašević dobio sina Davida. Lukin naslednik proslavio je u februaru prvi rođendan, ali bez oca. Jović se odužio tako što je sinu pazario luksuzan stan u Beogradu na vodi. Mesec dana kasnije Sofija je objavila da je u drugom stanju.

- Želim da podelim lepe vesti sa vama - čekamo bebu! Zahvalna sam Luki, koji je bio pored mene tokom ovog perioda. Nikako nisam mogla da zamislim da sam u ovom trenutku, koji je strašan za ceo svet, bez njega - napisala je Sofija na Instagramu.

ZABRANA OKUPLJANJA

I na koncu, Srbin je stigao da tokom pandemije koronavirusa dvaput prekrši pravila izolacije. Jednom kada je došao u Srbiju jer nije bio na prijavljenoj adresi, već je boravio kod Sofije, zbog čega je protiv njega podneta i krivična prijava. Drugi put kad je u Španiji organizovao roštilj za drugare iako je po tamošnjim merama bilo zabranjeno da se na jednom mestu okuplja veći broj ljudi. Društvo su mu tada pravili kolege fudbaleri Ivan Šaponjić i Nemanja Maksimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading