CRNO-BELI TRLJAJU RUKE: Evropski gigant OPČINJEN Sadikom, postoji samo jedan problem!

Autor:

Sport

19.07.2020

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Partizana Umar Sadik se partijama u crno-belom dresu pokazao veoma dobro, pa ga veliki broj evropskih klubova želi u svojim redovima.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik

U trku za dovođenje sjajnog Nigerijca uključio se i škotski gigant Seltik.

Jedan od glavnih uslova za dolazak Sadika u Seltik jeste i prodaja sadašnjeg golgetera zeleno-belih Odsona Edaura, za koga je veliko interesovanje pokazao Arsenal! Tobdžije su na ime tog transfera spremne da plate čak 30 miliona evra Seltiku!

- Prema našim podacima ima jedan igrač koji nastupa u Srbiji i poklapa se 90,2 odsto sa Eduarom. Ima veoma slične performanse kao Eduar, ali je u karijeri već igrao za Rendžers, verovatno baš nije relano da bi ga Seltik kupio- istakao je Slavador Karmona, direktor platforme koja obradom statističkih parametara procenjuje mogućnosti fudbalera, prenosi “Mozzartsport”.

Pored Seltika za Sadika su zainteresovani i Napoli kao i Lil, ali nekoliko Bundesligaša, a još jedan problem oko transfera Nigerijca u Škotsku mogao bi da predstavlja i veliko rivalstvo zeleno-beli i Rendžersa, za koje je kako smo već naveli Sadika upisao nekoliko nastupa!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading