KEJN JE MAJSTOR, A PEVCI SVE BOLJI: Totenhem razbio Lester i udaljio ga od Lige šampiona!

Autor:

Sport

19.07.2020

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema savladali su Lester sa 3:0 u 37. kolu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Totenhema

Gosti su još jednom razočarali i drugim porazom u poslednje tri utakmice značajno pokvarili šanse da se plasiraju u Ligu šampiona.

Lester je na deobi četvrte pozicije sa Mančester Junatedom sa 62 boda, ali Crveni đavoli imaju meč manje i u poslednjem kolu gostuju na King Pauer stadionu. Česli je treći sa 63 boda i do kraja sezone igra još sa Liverpulom i Vulvsima.

Totenhem je u prvom poluvremenu rešio meč u prestonici Engleske. Ekipa Žozea Murinja je povela u 6. minutu autogolom Džejmsa Džastina, koji je zakačila lopta posle šuta Hjeon Min Sona i prevarila Kaspera Šmajhela.

Partija Lestera nije bila na nivou Lige šampiona, ali tim Žozea Murinja jeste delovao tako. Pogotovo ako u vidu imamo lepotu fudbala koju su prikazali prilikom kontranapada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majstor Kejn prvi put

U 37. minutu su četvorica igrača fenomenalno istrčali na polovinu rivala, usledila je asistencija Lukas Moure za Harija Kejna, a onda efektna realizacija kapitena engleske reprezentacije.

Samo tri minuta kasnije isti igrač je ponovo bio strelac. Sa ivice kaznenog prostora je poslao prelep udarac u dalji ugao. Šmajhel nije imao nikakvu šansu.

Interesantno je da je Lester uputio čak 24 udarca ka protivničkom golu, Pevci samo sedam, gosti su imali 70 odsto loptu u posedu, ali greške, uz izostanak nekolicine standardnih prvotimaca, skupo su ih koštale.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majstor Kejn drugi put

Totenhem u poslednjem kolu gostuje Kristal Palasu, dok Vulvse, koji imaju dva boda manje, očekuju dueli sa Palasom (20.07) i Čelsijem (26.07).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading