POSTOJI NEKO KO NIJE ODUŠEVLJEN SLAVNIM BRAZILCEM: "Ne bih nikada svoj život menjao za Nejmarov"

Autor:

Sport

19.07.2020

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džon Gvideti je švedski napadač koji se smatrao velikim talentom, ali karijera nije do kraja otišla u željenom pravcu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Švedski reprezentativac je bio i u Mančester sitiju, doduše bez ijednog nastupa za seniore, pa igrao na pozajmicama u klubovima kao što su Barnli, Fejenord, Stouk i Seltik, tri sezone bio u Selti, a sada je Alavesov.

Nije to karijera koje treba neko da se stidi, ali kada se zna da je zaigrao sa 16 godina u Prvoj ligi Švedske, a nakon toga i odveden u Mančester kao veliki talent, pa je osvojio i Evropsko prvenstvo za igrače do 21. godine u Češkoj 2015., onda je jasno da se moglo zaista i više od ovoga.

Ali ako pitate Gvidetija, srećan je svojim životom i kaže da se ne bi menjao ni sa Nejmarom.

 - Ne bih menjao svoj život ni sa kim. Čak i ako mi kažete da sada mogu da se menjam sa Nejmarom, koji ima isto godina kao ja i igra u PSŽ-u, ne bih pristao. Zašto? Jer imam najlepše prijatelje i najlepšu porodicu, najlepšu decu, najlepšu ženu, najlepši život. Volim svoj život, sve sa njim i ne bih želeo da ga zamenim sa nekim drugim - kazao je švedski napadač.

Govorilo se da će se uskoro vratiti u Švedsku, ali 28-godišnjak nema takav plan.

 - Sa strašću bih igrao u švedskoj ligi, ali još nije vreme da napustim inostranstvo i vratim se kući - poručio je.

Bio je pozajmljen Hanoveru početkom godine i u 14 utakmica u 2. ligi Nemačke dao je ukupno tri gola, ali se vraća u Alaves i traži klub u kojem će redovno da igra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading