ŽIVI FULAMOVA NADA O PL: Moćni Mitrović rasterao šefildske "sove" i zaseo na čelo liste strelaca!

Autor:

Sport

18.07.2020

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Fulama slave Aleksandra Mitrovića!

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

U meču Čempionšipa Mitrović je postigao dva gola u pobedi protiv Šefild Venzdeja (5:3) i to sa kapitenskom trakom na ruci.

Prvo se sjajno "otvorio" i dobio pravovremen pas, a onda rutinski realizovao priliku. Bilo je to za 2:0 nakon što je prethodno pogodio Kebano Niskens. Da bi pogodio i iz penala, iako se okliznuo prilikom izvođenja. Po sredini je gađao i prevario golmana Džoa Vajldsmita.

Sve je to uradio u prvom poluvremenu i onda smo gledali neočivanu dramu u režiji gostiju.

Prvo je Ati Nuhiju pogodio iz penala, Kebano je ponovo vratio tri gola prednosti, ali je Šefild uneo neizvesnost preko Džejkoba Marfija i opet Nuhijua minut pre kraja regularnog dela. Ipak, da ne bude iznenađenja pobrinu se opet Mitrović.

Lepo je spustio grudima dugu loptu iz odbrane i upisao asistenciju za prelep gol Bobija Rida.

Sa ova dva gola Mitrović je izbio na čelo liste strelaca jedne od najtežih liga sveta. Ukupno sada na kontu ima 26, jedan više od Olija Votkinsa iz Brentofrda, čija je ekipa napravila veliki kiks.

Ima i priliku da vrati londonski tim u Premijer ligu preko baraža, osim ako se ne desi ogromna senzacija i Brentford i VBA izbube u poslednjem kolu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading