VREME JE ZA KORAK NAPRED: Rockov u mađarskom Fehervaru - Vojvodina ostaje u srcu

Autor:

Sport

18.07.2020

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosadašnji golman Vojvodine Emil Rockov (25), potpisao je četvorogodišnji ugovor sa mađarskom ekipom Fehervar, nekadašnjim Videotonom, saopšteno je na sajtu kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Emil Rockov

Rockov je od 2006. godine bio član Vojvodine, u kojoj je prošao sve selekcije kluba i išao putem od pozajmica u Proleteru i Slogi iz Temerina, pa sve do dresa reprezentacije Srbije, pošto je prošle godine branio na prijateljskom meču protiv Paragvaja u Kruševcu.

Dve sezone je proglašavan za najboljeg igrača Vojvodine (2018, 2019), za koju je ukupno branio na 127 zvaničnih utakmica. Poslednji put, to se dogodilo u finalu Kupa Srbije, kada je u borbi za trofej pobeđen Partizan nakon penala, a Rockov bio jedan od najboljih igrača na tom meču.


 - U Vojvodini sam proveo 14 godina i slobodno mogu reći da je ona postala i kasnije odredila moj život, toliko da je bukvalno nosim istetoviranu po ožiljcima na sebi. Sigurno je da u meni izaziva ogromne emocije i da će mi mnogo nedostajati, baš kao i navijači, koji su prema meni bili zaista divni - istakao je Rockov.
RepublikaFoto: Starsport

Sa druge strane, ističe da je sada bilo pravo vreme za novi korak u karijeri.


 - Posle trofeja koji smo osvojili prošle sezone, sada odlazim mnogo smirenije nego što bi to bilo da sam otišao u nekom prethodnom periodu. Naravno, Vojvodina će uvek ostati u mom srcu, a znam i da ću uvek imati gde da se vratim - rekao je Rockov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading