SLAVLJE U LONDONU: Vest Hem opstao, Votford mora da strepi!

Autor:

Sport

17.07.2020

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vest Hema praktično su obezbedili opstanak u Premijer ligi, pošto su savladali Votford kod kuće sa 3:1 (3:0) u meču 36. kola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Vest Hema

Čekićari su munjevito krenuli i vrlo brzo su stvorili dva gola viška. Već u šestom minutu Antonio se odlično snašao i po zemlji je poslao loptu u gol sa desetak metara iskosa sa leve strane, da bi samo četiri minuta kasnije Tomaš Souček poslao loptu u mrežu posle centaršuta Bouena sa desne strane.


U završnici poluvremena gosti su imali prvu pravu priliku preko Krega Dosona, koji je glavom poslao loptu preko gola, ali tim Dejvida Mojesa je dominirao i još pre toga je rešio pitanje pobednika – u 36. minutu Deklan Rajs zatresao je mrežu udarcem sa više od 25 metara.

U drugom poluvremenu Stršljenovi su se trgli i došli su do gola već u 49. minutu – posle veoma lepe akcije na levom boku Dokur je šutirao i pogodio stativu, a Troj Dini našao se na pravom mestu i postigao je 150. gol u svojoj profesionalnoj karijeri, prvi još u dresu Milvola 2007. godine.

Uputili su gosti još nekoliko udaraca ka golu, možda su tada mogli da zakuvaju meč, nisu uspeli i domaći su ponovo preuzeli kontrolu i bili su blizu pogotka preko Halera u 73. minutu,
li je Foster odlično odbranio. Do kraja je priliku na drugoj strani imao Velbek, ali ostalo je 3:1.Vest Hem je sada 15. na tabeli sa 37 bodova, šest više od Bornmuta koji je prvi ispod crte. Votford ima 34 boda i jedno je mesto iznad crte.

U sledećem kolu Vest Hem 22. jula gostuje Mančester Junajtedu, a Votford dan ranije dočekuje Mančester Siti.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading