SAVO GRMI: Ovo ništa ne valja!

Autor:

Sport

16.07.2020

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Savo Milošević nije ljubitelj prijateljskih utakmica.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Partizan je u prvom test meču savladao Trepču (2:0), golovima Ivanovića i Sadika.

Milošević je rekao da je ceo dan bio jedan jako težak trening.

- Skoro sam na granici da kažem da ne podnosim prijateljske utakmice organski, jer ničemu ne služe - započeo je uz osmeh Milošević.

- Ovo danas je bio deo jednog dana koji je bio jako težak. Jutros smo imali trening snage, a posle utakmice istrčavanje. Što se tiče same utakmice, teške su noge, a ako bi krenuo da pričam o tome šta ne valja – ne valja ništa. Utakmica nam je bila deo treninga, pošto su svi igrali po 45 minuta. Najbitnije da smo dobro odradili ceo dan. Prijateljske utakmice su nebitne - jasan je Milošević.

O mladim igračima.

RepublikaFoto: Twitter FK Partizan
Strelac prvog gola... Đorđe Ivanović

- Svi su veoma talentovani. Ova utakmica pokazuje koliko mogu da budu fenomenalni i koliko još nisu zreli za neke stvari. Sve je to normalno. Ima puno posla sa njima, ali se ne sekiram kada su u pitanju mladi igrači.

U subotu je meč protiv Mladosti iz Lučana.

- To će biti ozbiljniji trening od ovoga. Sve zavisi od plana profesora Marka Stojanovića - zaključio je šef stručnog štaba crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading