ZABUNA RAZREŠENA: Partizan ipak dobija dodatna dva miliona za Pavlovića!

Autor:

Sport

14.07.2020

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom dana se pojavila informacija da će Monako poslati Strahinju Pavlovića na pozajmicu u Serkl Briž, a da će zbog toga Partizan ostati bez očekivanog bonusa.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović

U pitanju je suma od 2.000.000 evra koja bi se slila u Humsku ukoliko bi Pavlović odigrao 25 utakmica za "kneževe".

Međutim, pogrešno je bilo tumačenje da se to odnosi samo ukoliko odigra 25 mečeva u prvoj sezoni.

Dilemu je otklonio i ovaj slučaj do kraja razjasnio potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

- Svakih 5 utakmica koje Strahinja Pavlović odigra u bilo kom takmičenju za Monako, Partizanu pripada po 400.000€ i tako do maksimuma od 2.000.000. To može biti u bilo kojoj sezoni njegovog ugovora, a ne samo u predstojećoj - napisao je Vuletić na Tviteru i nastavio da obrazlaže:

- Dodatnih 1.000.000€ FK Partizan će inkasirati ako tokom trajanja ugovora Strahinje i Monaka (dakle narednih 5 godina) Monako ostvari dva plasmana u bilo LŠ, bilo LE. Dodatno, FKP ima 10% od naredne prodaje igrača.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

- Dakle, gotovo sigurnih 12.500.000€ je/će prihodovati FK Partizan, što ovaj pravni posao čini najvećim još od Kežmanovog transfera. Ujedno je i pravno perfektan - podvukao je potpredsednik crno-belih zadužen za pravna pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading