ZAŠTO NE BISMO IMALI ŠEST STRANACA? Savo najavio BOMBASTIČNA pojačanja! Jedan je već u Humskoj...

Autor:

Sport

14.07.2020

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Savo Milošević rekao je da crno-beli neće žuriti sa pojačanjima, ali ne isključuje mogućnost da naredne sezone ima šest igrača bez srpskog pasoša u timu.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Na probi se već nalazi defanzivac Sise, koga je preporučio Sejduba Suma, a Savo je ocenio da "ne vidi zašto Partizan ne bi mogao da ima šest stranaca ako ih Zvezda ima osam".

- Sise je desni bek, sigurno, ja nemam informaciju da je ikada igrao centarhalfa. Suma nam je pomenuo njega pre nekoliko meseci, rekao je da je iskusan, školovan igrač, to smo i mi videli na osnovu prvih utisaka i zato smo ga poveli na pripreme, prvi utisci su zaista pozitivni, od njega zavisi da li ćemo ga potpisati - otkrio je šef struke kluba iz Humske.

- Ako procenimo da je dobar za Partizan, on bi bio šesti stranac. Imali bismo mnogo veću rotaciju, Zvezda je imala 8 stranaca, zašto mi ne bismo imali šest. Reč je o igraču koji je kvalitetan, nemamo neke velike troškove, ako možemo da ga dovedemo za male pare, ne vidim zašto to ne bismo uradili.

RepublikaFoto: Starsport
Sejduba Suma

Milošević je dodao da je produžetak ugovora sa golmanom Nemanjom Stevanovićem u proceduri, a prednost na golu imaće mladi Popović, a u rotaciji će biti i iskusni Stojković, kao i povratnik sa Malte Jovičić.

Kompletan intervju trenera Partizana možete pogledati u videu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading