(FOTO) REAL GA JE PLATIO 220 MILIONA, A ON SE LUDO ZABAVLJA NA TRIBINAMA: Napadač kraljevskog kluba je jednostavno car!

Autor:

Sport

14.07.2020

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Geret Bejl po ko zna koji put pokazao je da ga nije briga za saigrače i klub koji ga bogovski plaća da sedi na klupi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geret Bejl

Dok su se igrači Reala kod Granade grčevito borili da sačuvaju vođstvo za pobedu (2:1) kako bi tri kola pre kraja La Lige došli na korak do titule prvaka, Bejl se na klupi smejao, zevao i gledao kroz dvogled koji je napravio od toaletnog papira.

Španski novinari i osobe koji su bili na stadionu svedoče da Bejl velikim delom možda najvažnije utakmice sezone uopšte nije gledao prema terenu na kojem se odvijala napeta i za Real ključna borba.

Bejl je tako još jednom razbesneo navijače Reala, koji su ogorčeni kako se ponaša fudbaler od kojeg se tražilo da postane naslednik Kristijana Ronalda kada je ovaj 2018. otišao u Juventus. Umesto toga Bejl je postao najveće razočarenje i promašaj u istoriji Reala s obzirom na očekivano i uloženo. 

Osim visoke odštete koju je platio za njega 2013., kada je Totenhemu dao 101 milion evra i tako učinio Bejla prvim fudbalerom u istoriji za kojeg je plaćen ogromni iznos, Real Bejlu daje 17 miliona evra svake godine. Ukupno je, dakle, na njega do sada potrošio 220 miliona evra, ali bez premija i bonusa. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geret i Zidan

Zauzvrat dobija večno povređenog i nezainteresovanog tipa koji ni nakon sedam godina u Madridu ne zna da složi rečenicu na španskom i kojem je jedino bitan golf.

Više od svega toga, navijačima Reala najviše smeta što Bejl ne želi da ode iz Reala uprkos tome što ne igra i što se na klupi ponaša ovako. Od devet utakmica nakon nastavka sezone igrao je na samo dve, dok mu je ovo bila peta zaredom koju je presedio na klupi. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Bejl planira sve do leta 2022. i kraja ugovora s Realom da bude najskuplja rezerva na svetu.

U prošlom kolu, tokom utakmice protiv Alavesa, takođe ključnog meča u trci za naslov sa Barselonom, Bejl je takođe ukrao šou ponašanjem na klupi. Pravio se da spava ležeći, a zaštitnom maskom, koju mora da nosi preko usta i nosa zbog pandemije koronavirusa, prekrio je oči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading