PALA ODLUKA: Evo ko će voditi Barselonu naredne sezone

Autor:

Sport

13.07.2020

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Barselone Kike Setijen i sledeće sezone će sedeti na klupi katalonskog giganta, potvrdio je predsednik kluba sa Kamp Nou stadiona Žozep Marija Bartomeu u razgovoru za TV3.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Barselone

Iskusni trener je u januaru ove godine nasledio Ernesta Valverdea, ali ni igre ni rezultati nisu ispunili očekivanja rukovodstva i navijača Barselone.

- Setijen će voditi ekipu u Ligi šampiona. Njegova namera je da vodi tim i sledeće sezone, a naša obaveza je da se držimo ugovora koji smo potpisali - napomenuo je Bartomeu.

Katalonci dva kola pre kraja prvenstva Španije imaju bod manje i meć više od lidera Real Madrida, koji večeras gostuje u Granadi.

Španski mediji su proteklih dana pisali da će Setijen na kraju sezone napustiti klub, a kao potencijalni naslednici spominjali su se Ćavi Ernandes, Ronald Kuman, Maurisio Poketino), Roberto Martinez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading