ŠOKANTNA ZAVRŠNICA: Mihina Bolonja primila dva gola u nadoknadi i ostala bez pobede!

Autor:

Sport

12.07.2020

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polako se kompletira 32. kolo Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Fudbaleri Lećea se ove sezone bore za opstanak u italijanskom fudbalskom šampionatu i 6 kola pre kraja imaju sasvim realnu šansu da opstanu.

Oni su u 32. kolu odigrali meč bez golova protiv Kaljarija koji je na sredini tabele i osvojili važan bod, pa sada imaju 29, samo jedan manje od Đenoe, koja je prvi tim iznad crte.

Kada pričamo o potencijalno ugroženim timovima, svoj meč su u ovom kolu odigrale ekipe Sampdorije i Udinezea i posle Sampdorijine pobede oba tima imaju po 35 bodova, 6 više od pomenutog Lečea.

Oni su do trijumfa došli posle preokreta, prvo je Kevin Lazanja u 37. minutu utakmice postigao vodeći gol za crno-bele i "probio led" što se tiče postignutih golova. Lazanja je iskoristio lošu reakciju odbrane, rešio 1 na 1 sa defanzivcem i postigao jako lep pogodak koji je Udinezeu doneo prednost od 1:0, ali ta prednost nije dugo trajala. Nekadašnji reprezentativac Italije, napadač Sampdorije, Fabio Kvaljarela u prvom minutu sudijske nadoknade vremena doneo je izjednačenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Blizu su opstanka... Fudbaleri Lećea

Albin Ekdal je tu loptu grudima spustio i Kvaljarela je "zakucao" u mrežu. U nastavku je Sampdorija postigla još dva gola. Prvo je za vođstvo "makazicama" gol postigao Bonacoli, kada mu je lopta u peterac pala baš kako mu odgovara, a on bio okrenut leđima i poslao je loptu pravo u mrežu za veliku radost momaka u plavom.

Za konačnih 3:1, postarao se Manolo Gabijadini u trećem minutu nadoknade vremena, kada je bez većih problema savladao golmana Musoa.

Fudbaleri Bolonje su na Enio Tardiniju protiv Parme odigrali jedan dramatičan meč i u 95. minutu utakmice ostali su bez pobede, iako su vodili tokom čitavog meča.Utakmica samo što je počela, igrao se treći minut, a Danilo je doneo gostima vođstvo od 1:0 posle odličnog kornera koji je izveo Orsolini. Samo 13 minuta kasnije, ta njihova prednost se udvostručila, a to se dogodilo zahvaljujući Sorijanu koji je šutirao veoma precizno, po zemlji, van kaznenog prostora i sa velikih 2:0 je tim Siniše Mihajlovića otišao na poluvreme.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sjajna utakmica viđena je u Bergamu

U nastavku susreta, oni su uspeli da prokockaju tu prednost od dva gola. Prvo je Jasmin Kurtić u 91. minutu utakmica postigao gol za nadu Parme, posle odlično izvedenog kornera. Potpuni šok je došao u 95. minutu utakmice, kada je Ingleze iskoristio katastrofalnu reakciju odbrane Bolonje i iz neposredne blizine doneo veliku radost i izjednačenje Parmi.

Još jedna šokantna utakmica se odigrala u ovom terminu, a njeni akteri su bili fudbaleri Fiorentine i Verone. Gosti su poveli rano u prvom poluvremenu, kada je Faraoni pobegao kompletnoj odbrani Fiorentine i na jako lep način savladao Dragovskog.

Taj rezultat je stajao na snazi sve do poslednjih trenutaka utakmice, pošto je Patrik Kutrone tek u 96. minutu uspeo da spasi Fiorentinu posle jako lepe akcije koja je počela u zadnjoj liniji.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading