ULTRA ZANIMLJIVO U ŠVAJCARSKOJ: Zvezda slavi veliki bod Sent Galena, Partizan tuguje!

Autor:

Sport

12.07.2020

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Sent Galena ponovo su provoplasirani tim u Švajcarskoj nakon što su u 30. kolu odigrali 1:1 na gosotvanju u Ženevi protiv Serveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Sent Galena

Švajcarsko prvenstvo postalo je jedno od najpraćenijih, bar što se tiče navijača Crvene zvezde koji su nadaju da bi titulom Sent Galen poslao crveno-bele među povlašćene ekipe u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, dok navijača Partizana navijaju za Jang Bojs kako bi dobili status nosioca u plej-ofu Lige Evrope.

Jang Bojs je poražen u subotu od Bazela sa 3:2 pa je Sent Galen imao priliku da ih pretekne ovog popodneva i u tome uspeo. Istina, prilično nezgodno gostovanje, ali jedan bod je bio i više nego zlata vredan jer je domaćin bio bolji rival.

Vodili su gosti golom Ruflija u 18. minutu, ali je u 61. Bosanac Miroslav Stevanović, nekadašnji igrač Vojvodine postavio konačan rezultat. 

RepublikaFoto: Starsport

U Švajcarskoj je na programu još šest mečeva, mada mnogi sumnjaju i da bi liga mogla da se prekine pošto je nekoliko igrača Ciriha pozitivno na koronavirus te su njihovi mečevi odloženi do daljnjeg. U tom slučaju šampion bi bila upravo ekipa Sent Galena koja je trenutno prvoplasirani tim.

Ako se šampionat nastavi, što je možda i realnije, čini se da će upravo poslednje kolo i meč Jang Bojsa i Sent Galena odlučiti šampiona.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading