Konte želi pojačanje iz "svog" Čelsija?

Autor:

Sport

12.07.2020

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inter nije uspeo da se ozbiljnije umeša u borbu za Skudetom ni ove sezone, te je sigurno da će se krenuti u nove letnje aktivnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antonio Konte

Kao prioritet spominju se pojačanja u veznom delu terena koji će doživeti rekonstrukciju.

Mete su Tonali i Vidal koji je iskusniji i zna kako se osvajaju domaći šampionati, radio je to u Juventusu, Bajernu i Barseloni. Ipak Gazeta prenosi da bi Antonio Konte mogao da kupuje i na "Stamford Bridžu".


Bivši trener Čelsija želi N'Gola Kantea u svojim redovima, koji je ove sezone izgubio oreol nedodirljivosti u Londonu. Francuz ima još tri godine ugovora sa "plavcima", ali sa velikim finansijskim izdacima koje Čelsi pravi na transfer-pijaci jasno da moraju uslediti i neke prodaje.

Kante je ove sezone imao dosta problema sa povredom, tokom januara se pominjalo i interesovanje Real Madrida. Nema sumnje da bi ovakva "radilica" bila pun pogodak za Konteov tim, ali pitanje je da li klub sa "Meace" ima sredstva za tako nešto.


Naravno ukoliko usledi prodaja neprepoznatljivog Lautara Martineza onda je sve moguće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading