NEMILOSRDNI GRAĐANI: Petarda Sitija uz het-trik Sterlinga

Autor:

Sport

11.07.2020

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester siti upisao je još jedan trijumf u Premijer ligi, ovog puta na gostovanju ekipi Brajtona rezultatom 5:0 (2:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dominantna partija... Rahim Sterling i Rijad Marez

Nošeni het-trikom Rahima Sterlinga, Građani su prikazali još jednu fantastičnu partiju i došli do novog ubedljivog trijumfa.

Mašinerija Pepa Gvardiole drugi put uzastopno slavila je sa 5:0, a treći u poslednjih šest mečeva.

Prošlosezonski šampon pitanje pobednika na Ameks stadionu rešio je za nešto više od pola sata igre, u periodu od 21. i 57. minuta, kad su viđena četiri pogotka.

Goleadu je otvorio Sterling u 21. minutu, sjajnim udarcem sa ivice šesnaesterca, da bi na 2:0 povisio Gabrijel Žezus u 44. na asistenciju Rodrija.

Posle novog gola Sterlinga u 53. minutu, sve dileme su rešene, ali je furiozan ritam gostiju krunisao Bernardo Silva tri minuta kasnije za poker u mreži Galebova.

Tu kraj mukama za domaće nije bilo. Iako je Siti u nastavku spustio ritam i rutinski privodio posao kraju, u 81. minutu viđen je još jedan pogodak.

Sterling je upisao drugi het-trik u sezoni, pošto je u petercu sa zemlje zahvatio loptu glavom u pomalo komičnoj situaciji, i postavio konačan rezultat.

Gvardiolin tim drugi je na tabeli sa 72 boda. U sledećoj rundi, 15. jula, čeka Bornmut.

Brajton je 15. sa 36 poena, a pred njim je gostovanje Sautemptonu dan kasnije.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading