Lagana trojka Rome!

Autor:

Sport

11.07.2020

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roma je uspela da upiše i drugi vezani trijumf. Klub iz glavnog grada Italije ubedljivo je savladala na gostovanju poslednjeplasiranu Brešu sa 3:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Radost Kalinića i Kolarova

Nakon relativno mirnog prvog dela, sve golove ekipa Paola Fonseke postigla je u drugom poluvremenu. Iz prvog poluvremena vredi izdvojiti pokušaj Aleksandra Kolarova iz slobodnog udarca, ali i fantastičnu odbranu golmana Lorenca Andrenaćija.

Roma je povela u 48. minutu. Izveden je korner sa desne strane, a posle odbitka tukao je Federiko Facio. Njegov pokušaj je odbranio golman Andrenaći, ali nedovoljno i lopta je prešla gol-liniju.

U nastavku je viđena pomalo komična situacija, jer su igrači Rome pokušavali na sve načine da uguraju loptu u mrežu. Za to vreme Facio je slavio gol, a potom je i sudija Kalvareze pokazao na sat da i on potvrđuje da je to pogodak.

Prednost je duplirana u 62. minutu. Karles Perez je poslao predivan pas ka Nikoli Kaliniću i gotovo mu namestio 90 posto gola. Hrvatskom napadaču nije bilo teško da zatrese mrežu.

Konačan rezultat postavio je oporavljeni Nikolo Zaniolo u 74. minutu. Iskosa sa leve strane je iz trka šutirao snažno levom nogom i zakucao loptu u mrežu Breše.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading