(VIDEO) Fantastični Juve sa igračem manje torpedovao Udineze

Autor: I. V.

Sport

22.10.2017

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Friuliju snage su odmerili domaći Udineze i Juventus. Iako sa igračem manjem igrači torinske ekipe su pokazali klasu i napunili su do vrha mrežu domaćina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Juventusa slave pogodak

Da je Juventus miljama daleko od ostalih klubova Serije A dokazuje i ova utakmica. Iako sa igračem manje crno-beli rasturili su ekipu Udinezea na gostujućem terenu.

Nije dobro počelo po ekipu iz Torina. Hrvatski internacionalac Stipe Perica je u osmom minutu pogodio za 1-0.

Nisu pošteno ni proslavili vođstvo, a rezultat je bio poravnat autogolom Samira. A već u 20. minutu Juventus je vodio, strelac je bio Kedira. 

U 26. minutu stvari su se pogoršale po šampiona Italije jer je Mario Mandžukić isključen zbog nesportskog ponašanja. Posle jednog starta Alija Adnana nad Mandžukićem došlo je do sukoba ova dva igrača. Obojici je dodeljen po žuti karton, a onda je Mario zaradio i drugi jer nije prihvatao odluku sudije i gestikulirao je ka njemu. 

Do kraja prvog dela rezultat se nije menjao. Na samom startu drugog poluvremena rezultat je bio izjdenačen jer je Danilo postigao pogodak na asistenciju De Paule.

Taj gol kao da je razdražio igrače šampiona Italije i vrlo brzo na semaforu stajalo je 2:4. Prvo je Rugani postigao pogodak na asistenciju Dibale. Samo nekoliko minuta kasnije Dibala je ponovo centrirao, a centralni bek Juvetusa Rugani je asistirao Kediri za drugi pogodak.

Tu se nije zaustavila mašinerija Juventusa već je do kraja utakmice još jednom tresla mrežu Bizarija. Het-trik postigao je Sami Kedira, prvi u karijeri. Naturalizovani Nemac je na asistenciju Iguaina pogodio mrežu Udinezea u 87. minutu

Ni to nije bilo sve od igrača Juventusa. Bosanski reprezentativac Miralem Pjanić je u poslednjem minutu utakmice postigao gol za 2:6.

Juventus je na najbolji način iskoristio sinoćnji remi Napolija i Intera. Branilac titule sada za Napolitancima zaostaje tri boda, dok im Inter beži samo za jedan bod.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading