KATAI JE DOŠAO, ALI TO NIJE SVE: Sjajni vezista pobegao iz kluba, STIŽE u Zvezdu!

Autor:

Sport

10.07.2020

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dolaska Aleksandra Kataija Crvena zvezda planira da dodatno pojača vezni red. Pred vratima srpskog šampiona nalazi se nekadašnji igrač Lacija, Ogenji Onazi.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Kako saznaje "Mondo", Ogenji Onazi je sve bliže prelasku u redove beogradskih crveno-belih i pregovori su u poodmakloj fazi.

Sa druge strane, Turci, pišu da se 27-godišnji fudbaler posle utakmice u Istanbulu prošlog utorka žalio rukovodstvu i napustio ekipu, pa su klupski čelnici morali da intervenišu u policiji i uspeli da ga pronađu tek pošto mu je praćen signal mobilnog telefona.

Sezona u Turskoj je pri kraju, Denizli je trenutno samo na bod iznad zone ispadanja, pa je čak intervenisao i gradonačelnik koji je pozvao Onazija u svoj dom kako bi ga ubedio da ostane do kraja i pomogne ekipi da sačuva superligaški status.

Ogenji Onazi je svojevremeno bio velika nada Lacija, a onda 2016. uprkos mnogo zvučnijim ponudama izabrao da ode u Trabzonspor za 3.500.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading