MURINJO: Ne zanima me serija i neću da je gledam, pravio sam se da kamere nisu tu!

Autor:

Sport

10.07.2020

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred meč Totenhema i Arsenala u nedelju u okviru 35. kola Premijer lige menadžer Spursa Žoze Murinjo je dosta vremena posvetio seriji koju Amazon pravi o aktuelnoj sezoni tog tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Totenhem je još jednom ostao bez pobede u Premijer ligi. Na "Vitalitiju" protiv Bornmuta je bilo samo 0:0 i Spursi su sada van pozicija koje vode u Evropu. Izabranici Žozea Murinja nisu dali gol, pa je na konferenciji za medije postavljeno pitanje Portugalcu da li će menjati napadače? 

- Naši napadači su veoma dobri, ne možemo da nađemo bolje od onih koje imamo. Dopadaju mi se svi i jedna stvar je što ne postižemo golove, druga je da igrači nisu dobri, a moji igrači su veoma dobri. Ne želim da ih menjam - kazao je Murinjo.

Totenhem je od ove sezone pod konstantnom pratnjom filmske ekipe koja beleži svaki korak tima. Amazon će posle svega toga napraviti seriju. 

- Pokušavam da zaboravim na to, ako me pitate da li uživam u tome, ne. Ne volim osećaj da sam u Velikom bratu, ali pokušvam da ih zaboravim. Mislim da sam uspevao to. Nemam pojma da su tu i nemam briga. Ništa nije pretvaranje, sve je stvarno. Niko nije glumio. Neću gledati tu seriju. Bolje od svakog znam šta se ovde dešava ali biće veoma zanimljivo za ljude koji vole fudbal i sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading