Mančester junajted deklasirao Aston Vilu

Autor:

Sport

09.07.2020

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted večeras je u gostima pobedio Aston Vilu sa 3:0 u okviru 34. kola engleske Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Mančestera

Junajted je od samog početka bila bolja ekipa na terenu, pa je bilo jasno da će Vila večeras teško izbeći poraz. Do prednosti su došli u 27. minutu golom Bruna Fernandeša, koji je bio siguran sa bele tačke.

Junajted je nakon gola zaigrao još bolje, a to im se isplatilo u finišu prvog dela. U petom minutu nadoknade na scenu je stupio mladi Mejson Grinvud, koji je postigao sjajan gol nakon kontre za 0:2.

Gosti iz Mančestera i u drugom poluvremenu su bili mnogo bolji na terenu od svog protivnika. Posao u ovom meču Crveni đavoli završili su u 58. minutu.

Bruno Fernandeš je lukavo izveo korner i uposlio Pola Pogbu koji je s vrha kaznenog prostora sjajno pogodio za 0:3. Zanimljvo da je za Pogbu ovo bio tek prvi gol u dosadašnjem delu sezone u kojoj je imao dosta problema sa povredama.

Do kraja utakmice rezultat se nije menjao. Junajted je ovom pobedom ostao peti sa 58 bodova i ima samo bod manje od Lestera, koji je četvrti. Aston Vila je predzadnja sa 27 bodova i čeka ih grčevita borba za opstanak do kraja sezone.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading