JOŠ JEDNA POBEDA IZA NJEGUŠA PETROVIĆA: Uželeo sam se fudbala

Autor:

Sport

09.07.2020

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin vezista je preležao koronavirus i sada potpuno zdrav očekuje početak pripremnog perioda.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Njegoš Petrović

- Pobedio sam koronu, kao i moja četiri saigrača. Prva dva dana sam imao blage simptome. Posle toga nisam imao simptome, ali sam osećao da nešto nije u redu sa mnom. Mogu da zamislim kako je starijima. Naravno, pridržavao sam se svih mera, jer sam znao da ću kao sportista i mlad čovek lako prevazići koronu. Ovim putem bih apelovao na sve ljude da se paze, jer uopšte nije naivno i samo ako budemo odgovorni moći ćemo da prevaziđemo i ovu situaciju sa koronom – naglasio je Petrović.

Petrović je preneo i koliko je uzbuđen zbog novog početka.

- Iskreno, u karantinu sam bio baš nervozan. Morao sam da budem sam u stanu, a to mi nije prijalo. Jedva sam čekao da krenem sa treninzima. Od stručnog štaba smo dobili program 2. jula i to smo maksimalno odrađivali. Uželeo sam se i terena i rada sa loptom,tako da željno iščekujem početak svega. Ja sam neko ko je vezan za fudbal i prilično mi je nedostajao. Očekuje nas ozbiljan rad, ali mi smo profesionalci i obavićemo posao na najvišem nivou.

Mladi reprezentativac naše zemlje izneo je očekivanja i pred pripremni period koji će naši fudbaleri odraditi na Divčibarama i u Vrnjačkoj Banji.

- Mislim da će najteži deo pripremnog perioda biti upravo na Divčibarama. To je uvod i početak svega, biće dosta trčanja kao što je to bio slučaj kada smo pripreme odradili na Kipru. Čuo sam mnogo pozitivnih stvari o našim bazama kako na Divčibarama tako i u Vrnjačkoj Banji, neki od mojih drugara su već bili tamo i preneli su mi utiske koji su sjajni. Pripremaćemo se, radićemo maksimalno i očekujem da igramo Evropu, ali će glavni cilj svakako biti osvajanje duple krune – podvukao je Njegoš Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading