Berbatov: Ova tri igrača mogu da zamene Ronalda i Mesija na vrhu

Autor:

Sport

08.07.2020

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda bugarskog fudbala Dimitar Berbatov u intervjuu za Betfair, istakao je tri igrača koji bi jednog dana mogli da zamene Kristijana Ronalda i Lionela Mesija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mejson Grinvud

- Taj dan će doći, nadam se da neće još neko vreme, ali kada njih dvojica odu, imaćemo druge. Pele i Maradona su takođe bili zamenjeni, život je jedan veliki krug. Tu su Nejmar, Mbape i Grinvud, koji bi jednog dana mogli da dostignu Ronalda i Mesija, koliko god to sada zvuči neverovatno - napomenuo je Berbatov.

Nejmar se sa Ronaldom i Mesijem upoređuje otkako je kao mladić stigao u Barselonu iz Santosa. Mbape je već nekoliko godina najbolji mladi igrač sveta, ali još mora da se dokaže u najbitnijim utakmicama.

Najviše za dokazivanje ima Mejson Grinvud, kojeg je Berbatov spomenuo. Radi se o jednom od najvećih talenata engleskog fudbala, igra na poziciji desnog krila, i ima samo 18 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading