Nekada je koštao 32 - danas košta samo dva miliona evra

Autor:

Sport

08.07.2020

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andre Šurle je dobio dozvolu da krene u potragu za novim klubom i da pregovara sa potencijalno zainteresovanim stranama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andre Šurle

Krilni napadač je i dalje član Borusije Dortmund, a krajem juna se vratio na Vestfalen, pošto mu je istekla pozajmica u moskovskom Spartaku. Njegov ugovor sa Borusijom važi do leta naredne godine.

Nemački Bild piše da je Borusija spremna ovog leta da proda iskusnog ofanzivca i to za samo dva miliona evra.

Nemački velikan je odlučio da postavi ovakvu cenu za Šurlea pre svega jer želi što pre da se reši njegove plate koja ozbiljno "guši" budžet. Šurle je 2016. godine od Borusije dobio ugovor vredan čak sedam miliona vura po sezoni, što bi možda i bilo prihvatljivo da je nekadašnji fudbaler Čelzija ispunio očekivanja.

Nedavno su se pojavile informacije da je za Šurlea ozbiljno zainteresovan Benevento koji je ponovo u italijanskoj eliti. Jedno je sigurno - Šurle može da zaboravi platu poput one u Borusiji, posebno ukoliko ode u Italiju.

Od 2016. do danas Šurle je sakupio 51 nastup u dresu Milionera, postigao je osam golova i upisao 10 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading