PRVI ČOVEK ZENITA MEDVEDEV ŠOKIRAO RUSKU JAVNOST: Guzićemo Spartak kao što je Dzjuba Azmuna!

Autor:

Sport

09.07.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusija ne prestaje da bruji o neprikladnom načinu na koji su napadači Zenita Artjom Dzjuba (31) i Sardar Azmun (25) proslavili u svlačionici osvajanje Premijer lige Rusije, i to četiri kola pre kraja prvenstvene trke, a masu je ovog puta zapalio prvi čovek kluba iz Sankt Peterburga.

Dzjuba i Medvedev

Naime, Aleksandar Ivanovič Medvedev (64), predsednik i generalni direktor Zenita, simuliranje seksa napadača nebeskoplavih nad iranskim Mesijem video je kao idealnu najavu meča polufinala nacionalnog Kupa protiv Spartaka za deset dana.

- Znate, mislim da je Artjom Dzjuba tim činom sa saigračem zapravo najavio šta će se desiti Spartaku u Kupu Rusije 19. jula - istakao je Medvedev, koji je i jedan od čelnika kompanije "Gasprom", generalnog sponzora Zenita.

Navijači Spartaka prozivaju Dzjubu da je gej jer mu ne praštaju prelazak u Zenit

Društvene mreže u konzervativnoj Ruskoj Federaciji danima su pune komentara o homoseksualnoj konotaciji u vezi sa snažnim golgeterom reprezentacije Rusije i krilnog napadača najbogatijeg kluba u najvećoj zemlji sveta. Posebno su oštri prema Dzjubi bili navijači Spartaka, koji ga smatraju izdajnikom i ne mogu da mu oproste što je, iako dete moskovskih crveno-belih, prešao u omraženi Zenit pre pet godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading