ZVEZDINO MEGAPOJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA? Pukla tikva, Ivanović NAPUŠTA Zenit!

Autor:

Sport

08.07.2020

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pregovori između ruskog šampiona Zenita i Branislava Ivanovića zapali su u ćorsokak, pa je izvesno da će srpski defanzivac napustiti Sankt Petersburg ovog leta.

RepublikaFoto: Starsport
Branislav Ivanović u dresu reprezentacije Srbije

Naime, ruski mediji prenose kako je Zenit Banetu ponudio jednogodišnji ugovor, dok je on tražio produžetak saradnje na još tri sezone.

Bivši kapiten reprezentacije Srbije ima već 36 godina i ruski velikan ne želi da se obavezuje na višegodišnju saradnju sa fudbalerom koji je već u poznim igračkim godinama. Ovo bi veoma lako mogla da iskoristi Crvena zvezda koja bi mogla da bez obeštećenja sebi obezbedi veliko pojačanje u defanzivi pred kvalifikacije za Ligu šampiona.

Zenit će pokušati i da se pojača ovog leta, a prva želja je napadač Fiorentine na pozajmici u Kaljariju Đovani Simeone. Podsetimo, Ivanović je ponikao u OFK Beogradu, potom se afirmisao u moskovskoj Lokomotivi, da bi veći deo karijere proveo u Čelsiju sa kojim je osvojio praktično sve što je moguće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading