(VIDEO) TRENER MURINJO ODUŠEVLJEN KOMUNIKACIJOM U TIMU: Golman Totenhema nasrnuo na sopstvenog igrača!

Autor:

Sport

07.07.2020

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac je priznao kako traži od igrača Totenhema da podvikuju jedni na druge i traže više, a stvar je umalo eskalirala u fizički sukob iako je Totenhem vodio.

RepublikaFoto: youtube.com/LetsTalkSports
Okršaj igrača Totenhema

Sudija Grejem Skot tek je odsvirao kraj prvog poluvremena, Totenhem je vodio protiv Evertona 1-0, a Hugo Ljoris bio je besan na saigrača Heung-Min Sona. I ko zna šta bi bilo da Francuza nisu uspeli da zauzdaju.

- Šta se dogodilo? Ostaće u svlačionici. To je deo fudbala, nema nikakvih problema. Videli ste da smo na kraju utakmice bili više nego srećni što smo osvojili tri boda - objasnio je francuski golman.

Korejac je olako izgubio jednu loptu krajem prvog dela i gurnuo u šansu Ričarlisona i Ljoris je tu pukao. Ali sve su izgladili već po povratku na drugih 45 minuta. A trener Žoze Murinjo prokomentariao je incident u svom stilu.

- Prekrasno, to je bila posledica naših sastanaka. Ako hoćete nekoga da okrivite za to, okrivite mene. Kritikovao sam ih jer nisu dovoljno kritični jedni prema drugima, tražio sam da zahtevaju neke stvari, da stvore pritisak saigračima da moraju dati sve za svakog. To je jako važno za rast tima - rekao je Portugalac.

- Kad sam se spustio u svlačionicu, već su se grlili. Hugo je mislio da bi igrači u napadu trebalo da budu bolji, svađao se sa Sonijem. Bilo mi je bitno da znaju da sam jako srećan zbog toga što su se posvađali. Ne volim ekipu bez komunikacije. Da, nije trebalo da se dogodi na terenu, nego u svlačionici, ali u svim mojim pobedničkim ekipama imali smo velike svađe - dodao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading