(VIDEO) Crno-beli konačno pred navijačima: ČELNICI PARTIZANA PRVI KUPILI KARTE ZA LIGU EVROPE!

Autor:

Sport

22.10.2017

09:59 >> 10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana igraju naredne dve utakmice Lige Evrope protiv Skenderbega i Jang Bojsa pred svojima navijačima, a od danas su zvanično pušteni u prodaju kompleti za ova dva meča. Prvi kupci karata bili su predsednik Milorad Vučelić, Ivica Iliev i Miloš Vazura.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Vazura i Ćurković čekaju da kupe karte za Ligu Evorpe

Prodaja karata počela je oko 11:30 na blagajnama ispod južne tribine, a kompleti ulaznica koštaju 1.600 dinara za jug i sever, 2.000 dinara za bočne delove istoka i zapada, odnosno 3.000 za centralne delove ovih tribina.

Moguće je pazariti i pojedinačne ulaznice za ova dva meča, a cene su 1.000 dinara za južnu i severnu stranu, 1.500 za bočne delove istočne i zapadne tribine, dok najskuplja mesta u sredini istoka i zapada staju po 2.000 dinara.

Uprava kluba je rešila da podstakne sve "Grobare" sopstvenim primerom, pa je tako sportski direktor Ivica Iliev kupio pet kompleta ulaznica, dok su takođe veći broj paketa nabavili i ostali članovi uprave, a prisutan je bio i bivši generalni sekretar kluba Žarko Zečević.

Akciji će se odazvati tokom sutrašnjeg dana i brojne poznate ličnosti iz sveta muzike, glume, sporta i ostalih branši, najavio je generalni direktor Miloš Vazura.

- Plan je da u narednih tri-četiri dana imamo akcije kupovine karata. Danas smo mi iz uprave sišli do blagajni da damo primer svima i kupimo karte, da pokažemo da smo i mi prvo samo navijači, pa onda i funkcioneri kluba. Sutra će se našoj akciji priključiti i brojne poznate ličnosti koje će kupovati karte, prekosutra će to biti fudbaleri, pa onda dolazi novi krug javnih ličnosti. Smatram da smo stavili veoma pristupačne cene karata i nadam se da će tribine biti pune - izjavio je generalni direktor Miloš Vazura.

Neki od ljudi iz VIP-a su se pojavili i prvog dana prodaja, poput TV voditeljke Rade Radenović i frontmena grupe "Neverne bebe" Milana Đurđevića.

Podsetimo, zbog kazne UEFA Partizan je prethodna dva susreta protiv Videotona i Dinama iz Kijeva igrao pred praznim tribinama zbog ubačenih predmeta na teren tokom utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Olimpijakosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading