OVU PRIČU ĆE PREPRIČAVATI UNUCIMA: Kako je Nikolić "zamenio" slavnog Vengera!

Autor:

Sport

07.07.2020

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Digla se velika bura u Rusiji pošto je Lokomotiva odlučila da smeni legendarnog trenera Jurija Sjomina i na njegovo mesto dovede Marka Nikolića, a tek pošto je mladi srpski stručnjak debitovao na klupi Moskovljana otkriveno je i kako je došlo do toga.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Nikolić

Naime, fudbalski agent Šandor Varga, koji relativno često posluje sa Lokomotivom, otkrio je da Marko Nikolić nije bio njihov prvi izbor posle odluke da se rastanju sa Sjominom.

Interesantno je da je prvobitna ideja rukovodstva bila da dovedu Arsena Vengera, legendarnog trenera Arsenala, koji je nezaposlen od odlaska iz Arsenala 2018. godine. Od tada je postao stručni konsultant, savetnik u FIFA, ali nije isključivao da bi se možda i vradio trenerskom zanatu.

- Pitali su me šta mislim o Nikoliću, dao sam dobre preporuke... Takođe, mogu da kažem da je u isto vreme rukovodstvo Lokomotive pozvalo i Arsena Vengera, ugovorilo sastanak sa njim. Bili su zainteresovani da ga dovedu, ali se nisu dogovorili- rekao je Šandor Varga i dodao dodao da Nikolić još nije radio na ovom "nivou fudbala" u životu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arsen Venger

Ističe za njega da je prijatna i principijelna osoba, ali je bez obzira na to "dočekan na nož" od navijača Lokomotive koji su nezadovoljni jer je oterana klupska legenda.

Ipak, pitanje je da li bi isto reagovali i da je za novog trenera postavljen Arsen Venger...

Podsetimo, Marko Nikolić je do sada vodio Lokomotivu na četiri utakmice i zabeležio je dve pobede i dva remija, a gotovo izvesno je da će Moskovljani sezonu završiti na drugom mestu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading