(VIDEO) OSEĆAM SE KAO DA SAM GO, BEZ GAĆA: Riberi zatekao jeziv prizor kada se vratio kući, pa sve zabaležio kamerom!

Autor:

Sport

07.07.2020

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleru Fiorentine Franku Riberiju lopovi su opljačkali kuću dok je on sa ekipom igrao meč u Parmi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frank Riberi

Nakon povratka sa utakmice zatekao je jeziv prizor - u kući u Firenci je izvršena opšta premetačina, a nepoznati počonioci odneli su veliki broj dragocenih stvari.

Francuz je rekao da je veoma iznenađen, ali i razočaran što mu se to dogodilo u Italiji.

- Moja supruga je ostala bez nekoliko torbi i komada nakita... Ali to nije najbitnije. Ono što me šokira je taj osećaj kao da sam go, kao da imam spuštene gaće... i to ne prolazi. Ne mogu to da prihvatim- poručio je Riberi.

On je naveo da je za njega najvažnije da članovi njegove porodice nisu bili u kući kada su lopovi upali, ali takođe nije odbacio mogućnost da posle svega napusti Apeninsko poluostrvo.

 

 

- Hvala bogu da su moja supruga i deca bili na sigurnom u Minhenu kada se sve to dogodilo, ali od danas više ne možemo da verujemo okolini. Kako se posle svega ovoga možemo osećati dobro ovde? Porodica mi je iznad svega i zbog toga ću doneti odluke koje su neophodne zbog njihove bezbednosti- naveo je Riberi, koji je u avgustu prošle godine prešao u Fiorentinu, nakon što je 12 godina uspešno nosio dres Bajerna iz Minhena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading