Milojević pred Lučane: NEMA OPUŠTANJA NAKON EVROPSKIH MEČEVA!

Autor:

Sport

22.10.2017

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arsenal je arhiviran, vreme je za obaveze na domaćem bunjištu. Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević je u najavi pred meč Super lige protiv Mladosti iz Lučana izjavio da loše izdanje iz Kruševca mora da bude opomena njegovim igračima za buduće susrete.

RepublikaFoto: Tanjug/ZORAN ŽESTIĆ
Milojević: Meč protiv Napretka mora da nam bude opomena

- Moji igrači moraju da se naviknu na česte mečeve u različitim takmičenjima, zato igraju u Zvezdi. Novi izazov je ispred njih, a poraz koji se desio odlazi u istoriju. Rekao sam već da vrlo brzo moramo da se prebacujemo sa takmičenja na takmičenje. Možda je nekim igračima u jačim ligama lakše, jer se utakmice u prvenstvu i u Evropi ne razlikuju mnogo po kvalitetu. Ipak, mislim da su moji momci spremni na ovakav tempo i da im je utakmica protiv Napretka bila opomena da ne smeju da se opuštaju nakon evropskih mečeva - istakao je Milojević.

Trener tima iz Ljutice Bogdana kaže da gosti iz Lučana nisu nimalo naivan protivnik, kao i da taj tim ima kontinuitet solidnih igara u domaćem šampionatu.

- Očekuje nas zahtevna utakmica protiv ekipe koja je prošle godine imala veoma dobru sezonu, pa je igrala i evropske kvalifikacije. U poslednjih nekoliko godina su u vrhu našeg fudbala, sve bolje i bolje rade. Zato ćemo morati vrlo dobro da se pripremimo. Uz igrače na koje nismo mogli da računamo za meč sa Arsenalom, Frimponga, Milića i Rikardinja, ovog puta u kombinaciji za tim neće biti ni Vujadin Savić, koji će preskočiti utakmicu zbog povrede - dodao je Milojević.

Duel na stadionu "Rajko Mitić" između Zvezde i Mladosti počinje od 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading