(VIDEO) NARODNJACI DO ZORE: Evo ko je sve pevao na Pjanićevoj proslavi povodom prelaska u Barselonu!

Autor:

Sport

07.07.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle odigrane utakmice sa Đenovom fudbaler Juventus Miralem Pjanić otputovao je u Luksemburg na slavlje povodom prelaska u Barselonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miralem Pjanić

Proteklih dana mogli smo gledati kako je Šerif Konjević hitovima 'pogađao' Pjanića, a osim njega za atmosferu je bila zadužena i hrvatska pevačica Stela Rade.

- Ogromna mi je čast. Zahvalna sam Šerifu Konjeviću koji mi je omogućio da prisutvujem ovakvom događaju i verovatno nije ni svestan koliko mi to znači - ispričala je Stela u svom vlogu u kom je otkrila da je Pjanić oduševio skromnošću.

Na društvenim mreža bili su oduševljeni ovim potezom fudbalera, s obzirom na činjenicu da je Pjanić milioner i da je mogao da pozove bilo kog pevača na pLaneti, a on se odlučio upravo njih dvoje. Neku su podsetili da je uz pomoć Pikea, budućeg saigrača, mogao i Šakiru da pozove, ali on se odlučio za narodnjake. 

Na snimku koji je objavila može se videti i da je Stela prilično popravila saldo na računu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading