Osvojili titulu, pa oterali trenera!

Autor:

Sport

06.07.2020

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dinamo Zagreb je ponovo otpustio trenera.

Fudbaleri Dinama

Šampion Hrvatske je ovog puta okončao saradnju sa Igorem Jovićevićem.

Jovićević je smenjen nakon poraza od Rijeke 2:0 u prvenstvu Hrvatske, odnosno samo tri pobede u sedam utakmica na klupi.

On je vodio zagrebački klub od 22. aprila, nakon što je Nenad Bjelica smenjen jer nije hteo da pristane na smanjenje plate zbog pandemije koronavirusa.

- Imao sam najbolje namere, ali fudbal je takav. Lopta mi nije vratila ovaj put, ali odlazim uzdignuta čela iz svog kluba jer ne želim biti opterećenje u ovim vremenima. Zahvaljujem se klubu na poverenju, na prekrasnim godinama u omladinskoj školi, te prilici koju su mi dali u prvom timu. Uvek ću biti dinamovac i verujem kako je ovo samo doviđenja, a ne zbogom najdražem klubu - rekao je Jovićević, kome će ostati upisano da je osvojio titulu.

Sportski direktor Zoran Mamić izjavio je da mu je žao zbog brzog rastanka sa trenerom, ali da je klub morao da pokaže odgovornost u teškim vremenima i uoči starta novih kvalifikacija za Ligu šampiona.

- U ime kluba zahvaljujem Igoru na velikim rezultatima koje je postigao s našom juniorskom ekipom. Vrata Dinama biće mu uvek otvorena - poručio je Mamić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading