ČEKA SE PARTIZANOVO "DA": Nikolić donosi milione u Humsku!

Autor:

Sport

06.07.2020

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan po svemu sudeći čeka još jedna velika zarada ovog leta, a sve se više govori o tome da bi Umar Sadik mogao da popuni kasu "crno-belih".

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Nikolić

Pregovori sa nekoliko ekipa, koje su pratile Sadika i slale svoje ljude da ga prate, intenzivno su nastavljeni i nakon završetka sezone u Srbiji.

Red za njega je sve veći, a klubovi koji ga imaju na listi želja su: Porto, Valensija, Lil, Bešiktaš, Šalke i Lokomotiva iz Moskve, koju je nedavno preuzeo bivši trener "crno-belih" Marko Nikolić, koji je u potrazi za napadačem.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik

Lokomotiva je imala i svog skauta na jednoj od utakmica u završnici prvenstva. Nakon početnog interesovanja, gde su predočili da su spremni da plate 7 miliona evra, ponuda je podignuta na 8 miliona, ali klubovi i dalje imaju veliko mimoilaženje kada je u pitanju obeštećenje, prenosi Telegraf.


Pored Rusa, najveće interesovanje pokazao je Lil koji ne bi ponudio više od sedam miliona evra, ali "flert" sa Francuzima traje već šest meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading